Первичная профсоюзная организация Киевского городского профсоюза "Захист праці" в ООО "МЕТРО Кеш енд Кери Украина"
Главная | | Регистрация | Вход
 
Воскресенье, 28.04.2024, 19:20
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Категории раздела
Новости профсоюза [146]
тут будут новости о действиях нашего профсоюза
Новости профсозного движения в Украине [14]
действия Украинских профсоюзов
Новости профсозного движения в мире [14]
действия профсоюзов в мире
Новости о Метро Кеш енд Кери [4]
Тут будут новости о событиях происходящих во всей сети Метро Кеш енд Кери и Метро Групп
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2011 » Март » 24 » Створюємо страйкоми.
12:29
Створюємо страйкоми.
Щодо необхідності створення міжгалузевих рад страйкового руху України.
Звернення Всеукраїнського громадського об'єднання “загальноукраїнський трудовий рух - Солідарність”.

ШАНОВНИЙ СПІВВІТЧИЗНИКУ!
Сьогодні криза знищує країну, змітає цілі галузі, перетворює трудовий люд у злиднів, безробітних чи заробітчан. Сьогодні в Україні 20 мільйонів працездатного населення. З них тільки 9 мільйонів зайняті в Україні, 6-7 мільйонів працюють на Заході, 1,5-2 мільйони - у Росії. До 3 мільйонів людей не мають постійного місця роботи. Вони працюють час від часу і перебиваються випадковими і переважно нелегальними заробітками.
Разом з тим події навколо прийняття ВР України законів щодо діяльності малого та середнього бізнесу , прийняття пакету соціального законодавства ,яке обмежує соціальні та економічні права трудящих України, впровадження нових стандартів розрахунків громадян у сфері ЖКХ засвідчили що тенденції до згортання конституційних прав українських громадян не тільки не припиняються а й набирають загрозливих масштабів. Стає очевидним - Держава все більше погрязає у болоті правового і конституційного нігілізму. Темрява, що вповзла в Україну, несе загрозу всім: від робітників і селян до представників інтелігенції, чиновників чи малого бізнесу. І ця темрява буде тривати рівно стільки скільки терпітимемо її ми. Подолати цю темряву ми зможемо тільки одним способом — почавши боротьбу .Але без організованості, без спільної стратегії і системності дій перемога у такій боротьбі -неможлива. Тому Першим кроком на цьому шляху має стати створення обласних та місцевих міжгалузевих рад страйкового руху України - «За соціальну справедливість”. Ми переконані - тільки об’єднавши зусилля прогресивних профспілкових лідерів, делегатів трудових колективів та представників малого та середнього бізнесу, в чітко скоординовані міжгалузеві структури, можна буде створити основу для формування ПОТУЖНОГО НАРОДНОГО СОЦІАЛЬНОГО РУХУ, який буде здатним відстояти права та свободи громадян України. ЦЕ МИ І НАЗИВАЄМО ТРУДОВОЮ СОЛІДАРНІСТЮ.
Цей процес уже почався і триває. Звертаючись сьогодні до Вас, ми кажемо – настала пора покладатись лише на себе. Прийшов час діяти і приймати рішення. І тільки так ми доб’ємось справедливості. Тільки так переможемо! Тільки тоді ми виборемо собі майбутнє. Бо немає життя без справедливості. І немає справедливсоті без сили. А сила і влада всередині українського народу! Кожного хто не є байдужим до свого майбутнього ,ми запрошуємо до участі в створенні міжгалузевих страйкових комітетів в областях України та м.Києві. Або іди з нами, або терпи далі!
Контактний тел.: 0963340655 www.tr-solidarnist.org.ua

Категория: Новости профсозного движения в Украине | Просмотров: 739 | Добавил: Demyan | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Календарь
«  Март 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Block title

Copyright MyCorp © 2024Хостинг от uCoz
неоспоримый 4