Первичная профсоюзная организация Киевского городского профсоюза "Захист праці" в ООО "МЕТРО Кеш енд Кери Украина"
Главная | | Регистрация | Вход
 
Воскресенье, 28.04.2024, 15:13
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Категории раздела
Новости профсоюза [146]
тут будут новости о действиях нашего профсоюза
Новости профсозного движения в Украине [14]
действия Украинских профсоюзов
Новости профсозного движения в мире [14]
действия профсоюзов в мире
Новости о Метро Кеш енд Кери [4]
Тут будут новости о событиях происходящих во всей сети Метро Кеш енд Кери и Метро Групп
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2011 » Ноябрь » 20 » Унас довгі руки, дістанемо всюди
22:31
Унас довгі руки, дістанемо всюди
Захистимо львів’ян.


Голова нашої профспілки Дем’ян Володимир Анатолійович 9 і 10 листопада перебував у Львові. Мета візиту – знайомство з колективами торгових центрів №17 і №37, виявлення порушень трудового законодавства, спонукання до вступу в нашу профспілку, захист прав робітників.
Візит Голови виявився неприємною несподіванкою для керівництва торгових центрів, особливо ТЦ №37, де керівник внутрішньої охорони (з переляку не назвався) а потім менеджер з безпеки Волковський Юрій Григорович намагались спочатку перешкоджати законній діяльності Голови профспілки, а потім і випроводити його за межі торгового центру. Такі дрімучі і забиті есбешники давно не плутались під ногами нашого Голови. Бидлотість вражаюча, незнання основ законодавства кричуще. Куди дивиться Плахута, про Жмура і балакати не хочу (рівень Волковського), доречи, цей Волковський постійно нагадував про продажну профспілку Жмура: який Жмур – така і профспілка.
Довідка: так звана Всеукраїнська профспілка працівників ТОВ «Метро Кеш енд Кері Україна» створена службою безпеки МЕТРО на кошти МЕТРО з метою тримати під контролем персонал МЕТРО за кошти самих працівників (ЧЛЕНСЬКІ ВНЕСКИ). Вона з задоволенням узгоджує з адміністрацією всі документи спрямовані проти працівників і надає незаконні згоди на звільнення працівників.
Дем’ян не церемонився з падлом Метро і викликав міліцію, яка зобов’язана захищати законні права громадян України. Без проблем розібрались з порушниками склали пояснення і розійшлись. Дем’ян чекає відповідь від львівської міліції про вжиті заходи щодо порушників законодавства.
В наступний день Голові профспілки вдалося поспілкуватися у тому ж торговому центрі з регіональним менеджером Андреасом Ютербоком і директором Олексієм Шатеєвим. Андреас не заперечував щодо мого спілкування з робітниками, а от Шатаєв не був спочатку таким лояльним, але після декількох бесід він великодушно погодився виконувати закони і примусив до цього своїх вірнопідданих працівників служби безпеки.
В іншому торговому центрі № 17 таких проблем не було, вони були попереджені адміністрацією ТЦ №37 про наміри і рішучість Голови профспілки і тому інцидентів не сталося. У Голови профспілки склалося враження, що у ТЦ №17 керівництво адекватно реагує на виклики часу і соціальні вибухи у ТЦ №17 менш вірогідні ніж у ТЦ №37. Але проблема з керівником служби безпеки теж існує: кожен другий співробітник ТЦ №37 скаржився на цю особу. Голова дуже стурбований, що не вдалося поспілкуватися з ним і виробити особисте враження про нього, це не означає, що Голова не вірить людям, які скаржилися. Ми спостерігаємо за діями есбешників – найогиднішою структурою МЕТРО і завжди вживаємо рішучих заходів.
Робітники Метро, з якими вдалося поспілкуватися, люди дуже ввічливі і відкриті. Склалося дуже приємне враження від розмов з ними. Особливо вразила їх зарплата: в два рази менша ніж у Києві, а ціни в Метро та інших магазинах такі ж як у Києві. Це головне, над чим нам треба працювати і добиватись від адміністрації МЕТРО.
Особлива подяка хлопцям зі Львова журналісту Євгену, який напише свій репортаж про відвідання разом з Дем’яном торгових центрів у «Газеті по-українськи» і на сайті «GAZETA UA», і Сергію та його дружині Вікторії за надання можливості відпочити и переночувати в їх оселі.

Служба безпеки закриває своє брудне обличча. Служба безпеки ганебно тікає.


На черзі Дніпропетровськ, Донецьк, Макіївка.
Категория: Новости профсоюза | Просмотров: 1271 | Добавил: Шпион | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 8
8 булочка  
0
Конечно гомнюков везде хватает но у нас с охраной адекватные отношения

3 Susalimoko  
0
Забыл упамянуть, организаторов обещал уволить по статье...

4 Demyan  
0
Ребята, спокойно.30 ноября или 2 декабря я снова планирую визит в Днепропетровск и Донецк. Я жду от вас звонков и конкреного разговора, все свои координаты я вам дал, пора приступать к делу, я объясню как.
Ваш Владимир.

5 Corey  
0
а номер телефона можно ваш?
желательно мтс)
у меня есть что вам рассказать..

6 Susalimoko  
0
097-6-33-99-55 093-67-67-88-0 063-496-79-32

есть вот такие номера указанные в визитке....

7 Demyan  
0
Мой телефон: 097-633-99-55, позвоните, скажите пару слов и я Вам перезвоню за свой счёт.
Всегда рад Вас выслушать и помочь.
Ваш Владимир.

2 Susalimoko  
0
ОГРОМНОЕ спасибо вам за посещение ТЦ№26 Днепропетровск...
Хотя и началось давление, а особенно очень сильное от начальника охраны... мы верим, что со временем их заставят смирится с тем, что с правами каждого нужно считатся.
Очень много разговоров о том, что мол мы содержим профсоюз и что он нечего не даст, ну и пусть болтают, они сами себя выдают, что боятся профсоюза...
Ну и наконец кульминация, ЛИЧНОЕ РАССЛЕДОВАНИЕ начальником охраны, кто все организавал, дабы наказать ОРГАНИЗАТОРОВ, он об этом заявил увольнявшимуся человеку и кстати продержал его около часа выпытавая Что да как и где....
Увольнявшийся не раскололся!!!

1 ANNA3107  
0
Интересно они все такие откормленые в Метро пришли или наместе отъели свои задницы и пивное брюхо. biggrin angry

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Календарь
«  Ноябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Block title

Copyright MyCorp © 2024Хостинг от uCoz
неоспоримый 4